Meteen naar de inhoud

Gratis Livestream Anderlecht - Cercle Brugge!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Wilt u graag gratis livestream voetbal Anderlecht – Cercle Brugge kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op Telenet sport zou krijgen? Zonder vervelende pop-ups en andere reclameblokken die u steeds moet wegklikken. Dat kan!

Livestream Anderlecht - Cercle Brugge kijken

Het enige wat u hiervoor dient te doen is een account aanmaken op Unibet en minimum 10 euro op je account storten (tip: gebruik Paypal of Visa om je storting te doen en je bent binnen enkele minuten al livestream voetbal aan het kijken). Je kan dan livestreams kijken van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Gedaan met telkens opnieuw te gaan zoeken naar een livestream die fatsoenlijk werkt. Gedaan met eerst reclameblokken en pop-ups weg te klikken. Gedaan met livestreams waarbij je telkens opnieuw je scherm moet vernieuwen.

 

Geschiedenis tussen Anderlecht – Cercle Brugge

Anderlecht en Cercle Brugge hebben meer dan 100 wedstrijden tegen elkaar gespeeld, waarbij Anderlecht de meeste wedstrijden heeft gewonnen. Cercle Brugge heeft daarentegen slechts enkele wedstrijden gewonnen, terwijl er ook veel gelijke spelen zijn geweest.

In de jaren ’60 en ’70 speelden Anderlecht en Cercle Brugge verschillende keren tegen elkaar in de bekerfinale van België. Anderlecht won deze finales meestal, maar in 1970 wist Cercle Brugge de beker te winnen na een overwinning op Anderlecht.

De meest recente confrontaties tussen Anderlecht en Cercle Brugge vonden plaats in de Belgische eerste klasse. Hoewel de rivaliteit tussen deze teams niet zo groot is als die tussen Anderlecht en Antwerp, zijn de wedstrijden tussen Anderlecht en Cercle Brugge nog steeds de moeite waard om te bekijken. Fans van beide teams zullen altijd hopen op een overwinning tegen hun rivaal en de strijd tussen de teams zal altijd spannend blijven.

De grootste overwinning van Anderlecht op Cercle Brugge was in 1986, toen ze met 7-0 wonnen. Cercle Brugge’s grootste overwinning op Anderlecht was in 2010, toen ze met 4-1 wonnen.

De wedstrijden tussen Anderlecht en Cercle Brugge hebben over het algemeen niet dezelfde intensiteit en passie als de wedstrijden tussen Anderlecht en Antwerp, maar toch kunnen de wedstrijden altijd onvoorspelbaar zijn. De fans van beide teams zullen altijd hopen op een overwinning tegen hun rivaal en de strijd tussen de teams zal altijd interessant blijven.