Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Antwerp - Standard!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Antwerp - Standard

Wilt u graag gratis livestream voetbal Royal Antwerp – Standard kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream Antwerp - Standard kijken

De confrontaties tussen Royal Antwerp FC en Standard Liège zijn altijd vol met passie en spanning, gezien de historische betekenis en de concurrentie tussen beide clubs in de Belgische Jupiler Pro League.

Voetbalwedstrijden tussen Antwerp en Standard

De duels tussen Antwerp en Standard zijn belangrijke wedstrijden in de Belgische voetbalkalender. Ze zijn vaak intens en zwaarbevochten, waarbij beide clubs de overwinning nastreven. Historisch gezien hebben deze ontmoetingen een mix van resultaten opgeleverd, met zowel Antwerp als Standard die periodes van dominantie hebben gekend.

 

DUELS TUSSEN Antwerp en Standard

Royal Antwerp en Standard stonden al 25 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

7 x winst voor Antwerp
7 x gelijk spel
11 x winst voor Standard

31 doelpunten gescoord door Antwerp
44 doelpunten gescoord door Standard

Geschiedenis tussen beide ploegen

Antwerp en Standard hebben een lange geschiedenis van competitieve ontmoetingen. Beide clubs zijn gevestigde entiteiten in het Belgische voetbal en hebben talloze keren tegen elkaar gespeeld. Ze hebben elk hun momenten van succes en ontbering gehad, en hun confrontaties zijn een reflectie van hun respectievelijke posities in het Belgische voetbal op dat moment.

Supportersclubs

Beide clubs hebben zeer gepassioneerde en toegewijde aanhangers die een cruciale rol spelen in de sfeer rondom de wedstrijden.

  1. Antwerp Supporters: Antwerp-supporters, ook wel bekend als de fans van de “Great Old”, staan bekend om hun onvoorwaardelijke liefde en toewijding aan hun club. Het Bosuilstadion is vaak gevuld met luidruchtige en gepassioneerde supporters die hun team door dik en dun steunen.

  2. Standard Supporters: De “Rouches”, zoals de supporters van Standard Liège worden genoemd, zijn eveneens fervente aanhangers van hun club. Ze creëren een roodgloeiende sfeer in het Stade Maurice Dufrasne en zijn bekend om hun loyaliteit en passie voor hun club.

Conclusie