Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Cercle Brugge - KV Mechelen!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis livestream voetbal Cercle Brugge - KV Mechelen

Wilt u graag gratis livestream voetbal Cercle Brugge – KV Mechelen kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream voetbal stadion Cercle Brugge - Anderlecht
Livestream Cercle Brugge - KV Mechelen kijken

De voetbalwedstrijden tussen Cercle Brugge en KV Mechelen zijn altijd competitieve ontmoetingen in het Belgische voetbal. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Cercle Brugge en KV Mechelen: De rivaliteit tussen Cercle Brugge en KV Mechelen is gebaseerd op hun deelname aan verschillende Belgische voetbalcompetities, vooral in de hoogste divisie, de Jupiler Pro League. Hoewel deze derby niet dezelfde nationale of internationale bekendheid geniet als sommige andere Belgische derby’s, zijn de wedstrijden tussen Cercle Brugge en KV Mechelen altijd belangrijk voor beide clubs en hun fans.

Beide clubs hebben momenten van succes gekend in hun geschiedenis, maar hun rivaliteit draait vooral om de strijd om regionale suprematie en trots.

 

DUELS TUSSEN Cercle Brugge – KV Mechelen

Cercle Brugge en KV Mechelen stonden al 35 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

17 x winst voor Cercle Brugge
6 x gelijkspel
12 x winst voor KV Mechelen

53 doelpunten gescoord door Cercle Brugge
44 doelpunten gescoord door KV Mechelen

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Cercle Brugge: De belangrijkste supportersclub van Cercle Brugge staat bekend als “Cercle Brugge KSV Supporters Vereniging” of kortweg “Cercle Brugge SV.” Ze zijn gevestigd in het Jan Breydelstadion in Brugge en ondersteunen hun team met passie. De fans van Cercle Brugge zijn trots op hun club en zorgen voor een sfeervolle ambiance tijdens thuiswedstrijden.

  • KV Mechelen: KV Mechelen heeft diverse supportersgroepen, waaronder de “Malinwa Supporters.” Ze bevinden zich in het AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen en creëren een luidruchtige sfeer tijdens thuiswedstrijden. De fans van KV Mechelen, ook wel bekend als “Malinwa,” zijn gepassioneerd over hun club en hebben hun team door de jaren heen ondersteund.

De derby’s tussen Cercle Brugge en KV Mechelen zijn belangrijk voor de fans van beide clubs en voor de geschiedenis van het Belgische voetbal. Deze wedstrijden brengen een extra element van rivaliteit en betrokkenheid met zich mee, zelfs als ze niet de grootste derby’s in België zijn. De strijd om regionale suprematie en de lokale trots blijven deze derby’s speciaal maken voor de fans en de geschiedenis van beide clubs.