Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Cercle Brugge - Standard!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis livestream voetbal Cercle Brugge - Standard

Wilt u graag gratis livestream voetbal Cercle Brugge – Standard kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream voetbal stadion Cercle Brugge - Anderlecht
Livestream Cercle Brugge - Standard kijken

De voetbalwedstrijden tussen Cercle Brugge en Standard Luik zijn altijd belangrijke en beladen ontmoetingen in het Belgische voetbal. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Cercle Brugge en Standard: De rivaliteit tussen Cercle Brugge en Standard Luik is diepgeworteld en dateert uit het begin van het Belgische voetbal. Beide clubs spelen in de hoogste divisie van het Belgische voetbal, de Jupiler Pro League, en ontmoeten elkaar regelmatig in competitiewedstrijden. Deze wedstrijden staan bekend als de “Waalse Derby.”

Cercle Brugge, gevestigd in Brugge, en Standard Luik, gevestigd in Luik, vertegenwoordigen verschillende regio’s van België, wat de rivaliteit nog intenser maakt. Hoewel Standard Luik historisch gezien de succesvollere van de twee clubs is, hebben beide teams hun momenten van glorie gekend en hebben ze een sterke en gepassioneerde fanbase.

 

DUELS TUSSEN Cercle Brugge – Standard

Cercle Brugge en Standard stonden al 35 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

7 x winst voor Cercle Brugge
4 x gelijkspel
24 x winst voor Standard

27 doelpunten gescoord door Cercle Brugge
77 doelpunten gescoord door Standard

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Cercle Brugge: De belangrijkste supportersclub van Cercle Brugge staat bekend als “Cercle Brugge KSV Supporters Vereniging” of kortweg “Cercle Brugge SV.” Ze zijn gevestigd in het Jan Breydelstadion in Brugge en ondersteunen hun team met passie. De fans van Cercle Brugge zijn toegewijd aan hun club en laten hun stem luid en duidelijk horen tijdens de derby tegen Standard.

  • Standard Luik: Standard Luik heeft een van de meest gepassioneerde en talrijke fanbases in België. De belangrijkste supportersgroep van Standard Luik is “Ultras Inferno 96,” en ze zorgen voor een indrukwekkende sfeer in het Stade de Sclessin in Luik. De fans van Standard, ook wel bekend als “Rouches,” zijn trots op hun club en hebben historische successen gevierd.

De Waalse Derby tussen Cercle Brugge en Standard Luik is een van de meest verwachte wedstrijden in het Belgische voetbalkalender. De rivaliteit tussen deze twee teams geeft altijd extra lading aan het duel en zorgt voor spannende en emotionele momenten op en buiten het veld. Deze derby is een viering van het Waalse voetbal en trekt fans van over de hele wereld aan.