Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Charleroi - Eupen!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis livestream voetbal Charleroi - Eupen

Wilt u graag gratis livestream voetbal Charleroi – Eupen kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream voetbal stadion Charleroi
Livestream Charleroi - Eupen kijken

De voetbalwedstrijden tussen Sporting Charleroi en KAS Eupen zijn ontmoetingen tussen twee clubs in de Belgische Jupiler Pro League. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Charleroi en Eupen: De geschiedenis van wedstrijden tussen Sporting Charleroi en KAS Eupen is niet zo lang als sommige andere rivaliteiten in het Belgische voetbal, aangezien Eupen een relatief recente toevoeging is aan de hoogste divisie van het Belgische voetbal, de Jupiler Pro League. Eupen, gevestigd in de Duitstalige regio van België, heeft de afgelopen jaren echter een opvallende aanwezigheid in de competitie opgebouwd.

Charleroi, gevestigd in Wallonië, en Eupen, gevestigd in Eupen in de Oostkantons, vertegenwoordigen verschillende regio’s in België, wat een geografische rivaliteit tussen de twee clubs creëert. De wedstrijden tussen Charleroi en Eupen zijn vaak competitief en dragen bij aan de competitieve aard van het Belgische voetbal.

 

DUELS TUSSEN Charleroi – Eupen

Charleroi en Eupen stonden al 20 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

10 x winst voor Charleroi
5 x gelijkspel
5 x winst voor Eupen

33 doelpunten gescoord door Charleroi
21 doelpunten gescoord door Eupen

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Sporting Charleroi: De belangrijkste supportersclub van Sporting Charleroi staat bekend als “Les Zèbres” en de fanatieke fans noemen zichzelf “Les Ultras Zèbres.” Ze bevinden zich in het Stade du Pays de Charleroi en ondersteunen hun team met passie. De fans van Charleroi zijn trots op hun club en zorgen voor een sfeervolle ambiance tijdens thuiswedstrijden.

  • KAS Eupen: KAS Eupen heeft verschillende supportersgroepen, maar er is geen specifieke grote supportersclub die boven de rest uitsteekt. Toch zijn de fans van Eupen toegewijd aan hun club en creëren ze een ondersteunende sfeer in het Kehrwegstadion in Eupen.

Hoewel de rivaliteit tussen Charleroi en Eupen misschien niet dezelfde nationale of internationale aandacht krijgt als sommige andere derby’s in België, zijn deze ontmoetingen belangrijk voor de fans en de geschiedenis van beide clubs. De wedstrijden bieden de kans voor supporters om hun team aan te moedigen en dragen bij aan de competitieve aard van het Belgische voetbal. De geografische rivaliteit tussen Charleroi en Eupen voegt een extra element van betrokkenheid en passie toe aan deze wedstrijden.