Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Eupen - Antwerp!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Eupen - Antwerp

Wilt u graag gratis livestream voetbal Eupen – Antwerp kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).!

Livestream Eupen - Antwerp kijken

De voetbalwedstrijden tussen KAS Eupen en Royal Antwerp FC zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League en zijn vaak spannende confrontaties. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Eupen en Antwerp: De geschiedenis van de wedstrijden tussen Eupen en Antwerp gaat terug tot hun deelname aan verschillende Belgische voetbalcompetities, vooral in de hoogste divisie, de Jupiler Pro League. KAS Eupen, opgericht in 1945, is een Duitstalige club uit de Oostkantons van België. Royal Antwerp FC, opgericht in 1880, is een van de oudste en meest historische clubs in België.

De wedstrijden tussen deze twee teams zijn vaak competitief en kunnen zowel in Eupen als in Antwerpen plaatsvinden. Antwerp heeft een rijke geschiedenis in het Belgische voetbal, terwijl Eupen een relatief jongere club is die de afgelopen jaren naam heeft gemaakt in de hoogste Belgische competitie.

 

DUELS TUSSEN Eupen – Antwerp

Eupen en Antwerp stonden al 25 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

6 x winst voor Eupen
7 x gelijkspel
12 x winst voor Antwerp

25 doelpunten gescoord door Eupen
33 doelpunten gescoord door Antwerp

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Antwerp: Royal Antwerp FC heeft een loyale en gepassioneerde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “RAFC Fans United,” en er zijn verschillende andere supportersgroepen, zoals “The Great Old” en “Antwerp Casual Crew.” Ze bevinden zich in het Bosuilstadion in Antwerpen en creëren een intense sfeer tijdens thuiswedstrijden. De fans van Antwerp, bekend als “The Great Old,” hebben historische successen gevierd en zijn trots op hun club.

  • Eupen: KAS Eupen heeft een kleiner, maar toegewijd fanbestand. Ze hebben supportersgroepen zoals “Eupener Fanclub” en “Hellfire Eupen.” Ze bevinden zich in het Kehrwegstadion in Eupen en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Eupen zijn trots op hun club en genieten van de mogelijkheid om deel te nemen aan de hoogste divisie van het Belgische voetbal.

De wedstrijden tussen Eupen en Antwerp, hoewel ze misschien niet dezelfde nationale of internationale aandacht krijgen als sommige andere wedstrijden in België, zijn belangrijk voor de fans van beide clubs en dragen bij aan de competitieve geest van het Belgische voetbal. Ze zijn ook symbolisch voor de diversiteit van clubs in België, met een Duitstalige club uit de Oostkantons die concurreert tegen een van de oudste clubs uit Antwerpen.