Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Eupen - Genk!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Eupen - Genk

Wilt u graag gratis livestream voetbal Eupen – Genk kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream Eupen - Genk kijken

De voetbalwedstrijden tussen KAS Eupen en KRC Genk zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League en hebben de afgelopen jaren enige betekenis gekregen in het Belgische voetbal. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Eupen en Genk: De geschiedenis van de wedstrijden tussen Eupen en Genk is relatief recent, omdat Eupen pas in de recente jaren is gepromoveerd naar de hoogste Belgische voetbalcompetitie. KAS Eupen is een Duitstalige club uit de Oostkantons van België en is opgericht in 1945. KRC Genk, opgericht in 1988 (voordien Racing Genk), is een club uit Genk, Limburg.

De wedstrijden tussen deze twee teams zijn competitief en kunnen zowel in Eupen als in Genk plaatsvinden. Genk is historisch gezien een van de sterkere teams in België en heeft nationale en internationale successen behaald. Eupen heeft echter laten zien dat ze kunnen concurreren op het hoogste niveau, en de wedstrijden tussen beide clubs zijn vaak spannend.

 

DUELS TUSSEN Eupen – Genk

Eupen en Genk stonden al 12 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

1 x winst voor Eupen
3 x gelijkspel
8 x winst voor Genk

12 doelpunten gescoord door Eupen
25 doelpunten gescoord door Genk

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Genk: KRC Genk heeft een gepassioneerde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Genk Noord,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “Mijnsupporters” en “Ultras Inferno.” Ze bevinden zich in de Luminus Arena in Genk en zorgen voor een intense sfeer tijdens thuiswedstrijden. De fans van Genk, bekend als “Genkske Boys,” zijn trots op hun club en hebben historische successen gevierd.

  • Eupen: KAS Eupen heeft een kleiner fanbestand in vergelijking met sommige andere clubs in België, maar ze hebben supportersgroepen zoals “Eupener Fanclub” en “Hellfire Eupen.” Ze bevinden zich in het Kehrwegstadion in Eupen en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Eupen zijn trots op hun club en genieten van de mogelijkheid om deel te nemen aan de hoogste divisie van het Belgische voetbal.

De wedstrijden tussen Eupen en Genk, hoewel ze misschien niet dezelfde nationale of internationale aandacht krijgen als sommige andere wedstrijden in België, zijn belangrijk voor de fans van beide clubs en dragen bij aan de competitieve geest van het Belgische voetbal. Ze symboliseren ook de diversiteit van clubs in België, met een Duitstalige club die concurreert tegen een club uit Limburg.