Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Eupen - KV Mechelen!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Eupen - KV Mechelen

Wilt u graag gratis livestream voetbal Eupen – KV Mechelen kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream Eupen - KV Mechelen kijken

De voetbalwedstrijden tussen KAS Eupen en KV Mechelen zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League en hebben enige geschiedenis in het Belgische voetbal. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Eupen en KV Mechelen: De geschiedenis van de wedstrijden tussen Eupen en KV Mechelen gaat terug tot hun deelname aan verschillende Belgische voetbalcompetities, vooral in de hoogste divisie, de Jupiler Pro League. KAS Eupen is een Duitstalige club uit de Oostkantons van België en is opgericht in 1945. KV Mechelen, opgericht in 1904, is een club uit Mechelen, gelegen in de provincie Antwerpen.

De wedstrijden tussen deze twee teams zijn vaak competitief en kunnen zowel in Eupen als in Mechelen plaatsvinden. Mechelen heeft in het verleden successen behaald, waaronder de Europese Cup II in 1988, terwijl Eupen zich heeft opgewerkt naar de hoogste divisie van het Belgische voetbal en probeert te concurreren met de sterkere teams.

 

DUELS TUSSEN Eupen – KV Mechelen

Eupen en KV Mechelen stonden al 8 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

1 x winst voor Eupen
1 x gelijkspel
6 x winst voor KV Mechelen

5 doelpunten gescoord door Eupen
11 doelpunten gescoord door KV Mechelen

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • KV Mechelen: KV Mechelen heeft een toegewijde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Malinwa,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “Union Sang et Or” en “KVM Young Boys.” Ze bevinden zich in het AFAS Stadion Achter de Kazerne in Mechelen en creëren een levendige sfeer tijdens thuiswedstrijden. De fans van Mechelen, bekend als “Malinwa,” zijn trots op hun club en hebben historische successen gevierd.

  • Eupen: KAS Eupen heeft een kleiner fanbestand in vergelijking met sommige andere clubs in België, maar ze hebben supportersgroepen zoals “Eupener Fanclub” en “Hellfire Eupen.” Ze bevinden zich in het Kehrwegstadion in Eupen en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Eupen zijn trots op hun club en genieten van de mogelijkheid om deel te nemen aan de hoogste divisie van het Belgische voetbal.

De wedstrijden tussen Eupen en KV Mechelen, hoewel ze misschien niet dezelfde nationale of internationale aandacht krijgen als sommige andere wedstrijden in België, zijn belangrijk voor de fans van beide clubs en dragen bij aan de competitieve geest van het Belgische voetbal. Ze symboliseren ook de diversiteit van clubs in België, met een Duitstalige club die concurreert tegen een club uit Vlaanderen.