Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Eupen - Standard!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Eupen - Standard

Wilt u graag gratis livestream voetbal Eupen – Standard kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream Eupen - Standard kijken

De voetbalwedstrijden tussen KAS Eupen en Standard Luik zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League en hebben enige geschiedenis in het Belgische voetbal. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Eupen en Standard: De geschiedenis van de wedstrijden tussen Eupen en Standard gaat terug tot hun deelname aan verschillende Belgische voetbalcompetities, vooral in de hoogste divisie, de Jupiler Pro League. KAS Eupen is een Duitstalige club uit de Oostkantons van België en is opgericht in 1945. Standard Luik, opgericht in 1898, is een van de meest gevestigde en succesvolle clubs in België, gevestigd in Luik.

De wedstrijden tussen deze twee teams zijn vaak competitief en kunnen zowel in Eupen als in Luik plaatsvinden. Standard Luik heeft een rijke geschiedenis in het Belgische voetbal, met talrijke landstitels en bekeroverwinningen. Eupen heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een concurrerend team in de Jupiler Pro League en streeft naar het handhaven van hun plaats in de competitie.

 

DUELS TUSSEN Eupen – Standard

Eupen en Standard stonden al 11 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

2 x winst voor Eupen
2 x gelijkspel
7 x winst voor Standard

11 doelpunten gescoord door Eupen
23 doelpunten gescoord door Standard

 

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Standard Luik: Standard heeft een gepassioneerde en toegewijde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Ultras Inferno 1996,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “Magic Fans 1991” en “Fanatics 1898.” Ze bevinden zich in het Stade Maurice Dufrasne (ook bekend als Sclessin) in Luik en creëren een intense sfeer tijdens thuiswedstrijden. De fans van Standard, bekend als “Rouches,” zijn trots op hun club en hebben historische successen gevierd.

  • Eupen: KAS Eupen heeft een kleiner fanbestand in vergelijking met sommige andere clubs in België, maar ze hebben supportersgroepen zoals “Eupener Fanclub” en “Hellfire Eupen.” Ze bevinden zich in het Kehrwegstadion in Eupen en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Eupen zijn trots op hun club en genieten van de mogelijkheid om deel te nemen aan de hoogste divisie van het Belgische voetbal.

De wedstrijden tussen Eupen en Standard zijn vaak beladen en worden gekenmerkt door intense rivaliteit op het veld en gepassioneerde supporters op de tribunes. Deze wedstrijden zijn belangrijk voor de fans van beide clubs en dragen bij aan de competitieve geest van het Belgische voetbal. Ze symboliseren ook de diversiteit van clubs in België, met een Duitstalige club die concurreert tegen een van de meest historische clubs in het land.