Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Eupen - Zulte Waregem!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Eupen - Zulte Waregem

Wilt u graag gratis livestream voetbal Eupen – Zulte Waregem kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).!

Livestream Eupen - Zulte Waregem kijken

De voetbalwedstrijden tussen KAS Eupen en SV Zulte Waregem zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League en hebben enige geschiedenis in het Belgische voetbal. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Eupen en Zulte Waregem: De geschiedenis van de wedstrijden tussen Eupen en Zulte Waregem gaat terug tot hun deelname aan verschillende Belgische voetbalcompetities, vooral in de hoogste divisie, de Jupiler Pro League. KAS Eupen is een Duitstalige club uit de Oostkantons van België en is opgericht in 1945. SV Zulte Waregem, voorheen bekend als SV Waregem en later Zulte Waregem, is een club uit Waregem, een stad in de provincie West-Vlaanderen.

De wedstrijden tussen deze twee teams zijn vaak competitief en kunnen zowel in Eupen als in Waregem plaatsvinden. Beide clubs hebben in de recente jaren hun plaats in de Jupiler Pro League verworven en proberen zich te handhaven in de competitie.

 

DUELS TUSSEN Eupen – Zulte Waregem

Eupen en Zulte Waregem stonden al 12 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

0 x winst voor Eupen
2 x gelijkspel
10 x winst voor Zulte Waregem

6 doelpunten gescoord door Eupen
28 doelpunten gescoord door Zulte Waregem

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Zulte Waregem: SV Zulte Waregem heeft een toegewijde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Essevee Forza,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “Front 1926” en “Essevee Jongerens.” Ze bevinden zich in het Regenboogstadion in Waregem en creëren een levendige sfeer tijdens thuiswedstrijden. De fans van Zulte Waregem, bekend als “Essevee,” zijn trots op hun club en ondersteunen deze met passie.

  • Eupen: KAS Eupen heeft een kleiner fanbestand in vergelijking met sommige andere clubs in België, maar ze hebben supportersgroepen zoals “Eupener Fanclub” en “Hellfire Eupen.” Ze bevinden zich in het Kehrwegstadion in Eupen en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Eupen zijn trots op hun club en genieten van de mogelijkheid om deel te nemen aan de hoogste divisie van het Belgische voetbal.

De wedstrijden tussen Eupen en Zulte Waregem, hoewel ze misschien niet dezelfde nationale of internationale aandacht krijgen als sommige andere wedstrijden in België, zijn belangrijk voor de fans van beide clubs en dragen bij aan de competitieve geest van het Belgische voetbal. Ze symboliseren ook de diversiteit van clubs in België, met een Duitstalige club die concurreert tegen een club uit Vlaanderen.