Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Genk - Antwerp!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Genk - Antwerp

Wilt u graag gratis livestream voetbal KRC Genk – Royal Antwerp kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Stadion KRC Genk Livestreams
Livestream Genk - Antwerp kijken

De voetbalwedstrijden tussen KRC Genk en Royal Antwerp FC zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League en hebben enige geschiedenis in het Belgische voetbal. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Genk en Antwerp: KRC Genk, gevestigd in de stad Genk in de provincie Limburg, en Royal Antwerp FC, gevestigd in Antwerpen, zijn twee van de meest historische clubs in België. De wedstrijden tussen deze twee teams hebben een rijke geschiedenis en trekken veel aandacht vanwege de traditie en het succes van beide clubs.

Beide clubs hebben in de loop der jaren successen behaald in het Belgische voetbal. Antwerp is een van de oudste clubs in België en heeft een rijke traditie. Genk heeft ook aanzienlijk succes geboekt, met verschillende landstitels en deelname aan Europese competities.

 

DUELS TUSSEN Genk en Antwerp

KRC Genk en Antwerp stonden al 21 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

9 x winst voor Genk 
5 x gelijk spel
7 x winst voor Antwerp

41 doelpunten gescoord door Genk 
31 doelpunten gescoord door Antwerp

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Antwerp: Royal Antwerp FC heeft een loyale fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “RAFC Great Old,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “Antwerp Casual Crew” en “Antwerp Hooligans.” Ze bevinden zich in het Bosuilstadion in Antwerpen en creëren een gepassioneerde sfeer tijdens thuiswedstrijden. De fans van Antwerp, bekend als “Antwerpfans,” zijn trots op hun club en hebben de lange geschiedenis van de club in ere gehouden.

  • Genk: KRC Genk heeft ook een toegewijde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Ultras Inferno,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “Bovesse Boys” en “KRC Genk Kids.” Ze bevinden zich in de Luminus Arena in Genk en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Genk, bekend als “Genkies,” zijn trots op hun club en vieren de successen die de club in de loop der jaren heeft behaald.

De wedstrijden tussen Genk en Antwerp zijn altijd spannend en worden gekenmerkt door intense rivaliteit op het veld en gepassioneerde supporters op de tribunes. Deze wedstrijden trekken veel aandacht in België en zijn belangrijk voor de fans van beide clubs. Ze symboliseren de topconcurrentie in het Belgische voetbal en zorgen vaak voor spektakel op het veld.