Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Genk - Eupen!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Genk - Eupen

Wilt u graag gratis livestream voetbal KRC Genk – Eupen kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Stadion KRC Genk Livestreams
Livestream Genk - Eupen kijken

De voetbalwedstrijden tussen KRC Genk en KAS Eupen zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League en hebben enige geschiedenis in het Belgische voetbal. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Genk en Eupen: KRC Genk, gevestigd in de stad Genk in de provincie Limburg, en KAS Eupen, gevestigd in Eupen in de Oostkantons van België, hebben verschillende historische achtergronden en tradities. De wedstrijden tussen deze twee teams hebben hun wortels in hun deelname aan de hoogste Belgische voetbalcompetities, inclusief de Jupiler Pro League.

Genk heeft in de afgelopen jaren succes geboekt in het Belgische voetbal, met verschillende landstitels en deelname aan Europese competities. Eupen heeft ook deelgenomen aan de hoogste divisie van het Belgische voetbal en is een Duitstalige club in het land.

 

DUELS TUSSEN Genk en Eupen

KRC Genk en Eupen stonden al 12 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

8 x winst voor Genk 
3 x gelijk spel
1 x winst voor Eupen

25 doelpunten gescoord door Genk 
12 doelpunten gescoord door Eupen

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Genk: KRC Genk heeft een toegewijde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Ultras Inferno,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “Bovesse Boys” en “KRC Genk Kids.” Ze bevinden zich in de Luminus Arena in Genk en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Genk, bekend als “Genkies,” zijn trots op hun club en vieren de successen die de club in de loop der jaren heeft behaald.

  • Eupen: KAS Eupen heeft een kleiner fanbestand in vergelijking met sommige andere clubs in België, maar ze hebben supportersgroepen zoals “Eupener Fanclub” en “Hellfire Eupen.” Ze bevinden zich in het Kehrwegstadion in Eupen en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Eupen zijn trots op hun club en genieten van de mogelijkheid om deel te nemen aan de hoogste divisie van het Belgische voetbal.

De wedstrijden tussen Genk en Eupen zijn belangrijk voor de fans van beide clubs, hoewel ze misschien niet dezelfde nationale of internationale aandacht krijgen als sommige andere wedstrijden in België. Ze symboliseren de diversiteit van clubs in België, met een club uit Limburg die concurreert tegen een club uit de Oostkantons en de Duitstalige gemeenschap van België vertegenwoordigt. Deze wedstrijden zijn vaak competitief en worden gekenmerkt door intense rivaliteit op het veld en gepassioneerde supporters op de tribunes.