Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Genk - KV Mechelen!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Genk - Mechelen

Wilt u graag gratis livestream voetbal KRC Genk – KV Mechelen kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Stadion KRC Genk Livestreams
Livestream Genk - KV Mechelen kijken

De voetbalwedstrijden tussen KRC Genk en KV Mechelen zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League en hebben enige geschiedenis in het Belgische voetbal. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Genk en KV Mechelen: KRC Genk, gevestigd in de stad Genk in de provincie Limburg, en KV Mechelen, gevestigd in Mechelen in de provincie Antwerpen, hebben beide een rijke geschiedenis in het Belgische voetbal. De wedstrijden tussen deze twee teams hebben hun wortels in hun deelname aan de hoogste Belgische voetbalcompetities, inclusief de Jupiler Pro League.

Genk heeft in de afgelopen jaren succes geboekt in het Belgische voetbal, met verschillende landstitels en deelname aan Europese competities. KV Mechelen heeft ook perioden van succes gekend in de Belgische competitie, met name in de jaren 80 en 90.

 

DUELS TUSSEN Genk en KV Mechelen

KRC Genk en KV Mechelen stonden al 39 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

20 x winst voor Genk 
6 x gelijk spel
13 x winst voor KV Mechelen

71 doelpunten gescoord door Genk 
50 doelpunten gescoord door KV Mechelen

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Genk: KRC Genk heeft een toegewijde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Ultras Inferno,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “Bovesse Boys” en “KRC Genk Kids.” Ze bevinden zich in de Luminus Arena in Genk en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Genk, bekend als “Genkies,” zijn trots op hun club en vieren de successen die de club in de loop der jaren heeft behaald.

  • Mechelen: KV Mechelen heeft ook loyale supporters. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Malinwa,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “De Putters” en “De Kakkers.” Ze bevinden zich in het AFAS Stadion Achter de Kazerne in Mechelen en creëren een levendige sfeer tijdens thuiswedstrijden. De fans van Mechelen zijn trots op hun club en hebben warme herinneringen aan de successen van de club in het verleden.

De wedstrijden tussen Genk en Mechelen zijn belangrijk voor de fans van beide clubs. Deze wedstrijden vertegenwoordigen de diversiteit van clubs in België, met een club uit Limburg die concurreert tegen een club uit Antwerpen. Hoewel ze misschien niet dezelfde nationale of internationale aandacht krijgen als sommige andere wedstrijden in België, zijn ze vaak competitief en worden ze gekenmerkt door intense rivaliteit op het veld en gepassioneerde supporters op de tribunes.