Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Genk - Standard!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Genk - Standard

Wilt u graag gratis livestream voetbal KRC Genk – Standard kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Stadion KRC Genk Livestreams
Livestream Genk - Standard kijken

De voetbalwedstrijden tussen KRC Genk en Standard Luik zijn altijd intense en betwiste ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Genk en Standard: KRC Genk, gevestigd in de stad Genk in de provincie Limburg, en Standard Luik, gevestigd in Luik, behoren tot de meest gevestigde clubs in België. De wedstrijden tussen deze twee teams hebben historisch gezien altijd competitief en betwistbaar geweest en trekken veel aandacht vanwege het talent en de prestaties van beide clubs.

Beide clubs hebben een rijke geschiedenis in het Belgische voetbal. Genk heeft in de afgelopen jaren succes geboekt, met verschillende landstitels en deelname aan Europese competities. Standard Luik is een van de oudste clubs in België en heeft ook een indrukwekkend palmares, met meerdere landstitels en Belgische bekeroverwinningen.

 

DUELS TUSSEN Genk en Standard

KRC Genk en Standard stonden al 70 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

20 x winst voor Genk 
18 x gelijk spel
32 x winst voor Standard

73 doelpunten gescoord door Genk 
99 doelpunten gescoord door Standard

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Genk: KRC Genk heeft een toegewijde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Ultras Inferno,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “Bovesse Boys” en “KRC Genk Kids.” Ze bevinden zich in de Luminus Arena in Genk en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Genk, bekend als “Genkies,” zijn trots op hun club en vieren de successen die de club in de loop der jaren heeft behaald.

  • Standard: Standard Luik heeft ook een zeer gepassioneerde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Ultras Inferno 96,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “Les Rouches.” Ze bevinden zich in het Stade Maurice Dufrasne in Luik en creëren een intense sfeer tijdens thuiswedstrijden. De fans van Standard, bekend als “Les Rouches,” zijn trots op hun club en hebben de successen die de club in de afgelopen jaren heeft behaald, uitbundig gevierd.

De wedstrijden tussen Genk en Standard zijn altijd beladen en worden gekenmerkt door intense rivaliteit op het veld en gepassioneerde supporters op de tribunes. Deze wedstrijden trekken veel aandacht in België en zijn belangrijk voor de fans van beide clubs. Ze symboliseren de topconcurrentie in het Belgische voetbal en zorgen vaak voor spannende en betwistbare wedstrijden.