Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Genk - Zulte Waregem!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Genk - Zulte Waregem

Wilt u graag gratis livestream voetbal KRC Genk – Zulte Waregem kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Stadion KRC Genk Livestreams
Livestream Genk - Zulte Waregem kijken

De voetbalwedstrijden tussen KRC Genk en SV Zulte Waregem zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League en hebben enige geschiedenis in het Belgische voetbal. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Genk en Zulte Waregem: KRC Genk, gevestigd in de stad Genk in de provincie Limburg, en SV Zulte Waregem, gevestigd in Waregem in West-Vlaanderen, hebben verschillende historische achtergronden en tradities. De wedstrijden tussen deze twee teams zijn over het algemeen niet zo beladen als sommige andere derby’s in België, maar ze hebben nog steeds enige rivaliteit en spanning.

Genk heeft in de afgelopen jaren succes geboekt in het Belgische voetbal, met verschillende landstitels en deelname aan Europese competities. Zulte Waregem heeft ook enige succes gekend in de Belgische competitie en heeft deelgenomen aan de hoogste divisie.

 

DUELS TUSSEN Genk en Zulte Waregem

KRC Genk en Zulte Waregem stonden al 42 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

23 x winst voor Genk 
10 x gelijk spel
9 x winst voor Zulte Waregem

83 doelpunten gescoord door Genk 
47 doelpunten gescoord door Zulte Waregem

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Genk: KRC Genk heeft een toegewijde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Ultras Inferno,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “Bovesse Boys” en “KRC Genk Kids.” Ze bevinden zich in de Luminus Arena in Genk en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Genk, bekend als “Genkies,” zijn trots op hun club en vieren de successen die de club in de loop der jaren heeft behaald.

  • Zulte Waregem: SV Zulte Waregem heeft ook loyale supporters. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Essevee,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “De Jeugd” en “Waregem Inferno.” Ze bevinden zich in het Regenboogstadion in Waregem en creëren een levendige sfeer tijdens thuiswedstrijden. De fans van Zulte Waregem zijn trots op hun club en genieten van de wedstrijden tegen teams als Genk.

Hoewel de wedstrijden tussen Genk en Zulte Waregem misschien niet dezelfde intense rivaliteit hebben als sommige andere derby’s in België, zijn ze nog steeds belangrijk voor de fans van beide clubs. Deze wedstrijden symboliseren de diversiteit van clubs in België en zorgen vaak voor spannende en goed bevochten wedstrijden op het veld. Ze bieden ook de gelegenheid voor supporters om hun respectievelijke teams met passie te ondersteunen.