Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Gent - Standard!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal KAA Gent - Standard

Wilt u graag gratis livestream voetbal Gent – Standard kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream Gent - Standard kijken

De voetbalwedstrijden tussen KAA Gent en Standard Luik zijn altijd spannende en goedbezochte ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Gent en Standard: KAA Gent, gevestigd in Gent, en Standard Luik, gevestigd in Luik, hebben een geschiedenis van competitieve wedstrijden in de Belgische competitie. De wedstrijden tussen deze twee teams zijn altijd beladen en gepassioneerd, met veel op het spel.

Beide clubs hebben in de loop der jaren succesvolle periodes gekend en hebben gestreden om de hoogste posities in de Belgische competitie. Hierdoor zijn wedstrijden tussen Gent en Standard altijd een belangrijk onderdeel van het Belgische voetbalseizoen.

 

DUELS TUSSEN Gent en Standard

KAA Gent en Standard stonden al 68 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

32 x winst voor Gent
11 x gelijk spel
25 x winst voor Standard

100 doelpunten gescoord door Gent
100 doelpunten gescoord door Standard

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Gent: KAA Gent heeft een toegewijde fanbasis. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “The Buffalo Indians,” en er zijn andere supportersgroepen zoals “North Side Ultras” en “Squadra Blue White.” Ze bevinden zich in de Ghelamco Arena in Gent en ondersteunen hun team met enthousiasme. De fans van Gent, bekend als “Buffalo’s,” zijn trots op hun club en hebben de successen die de club in de afgelopen jaren heeft behaald, uitbundig gevierd.

  • Standard: Standard Luik heeft ook gepassioneerde supporters. Hun belangrijkste supportersgroep staat bekend als “Ultras Inferno 96,” en ze creëren een levendige sfeer in het Stade Maurice Dufrasne in Luik. De fans van Standard, bekend als “Rouches,” hebben een trotse traditie en geschiedenis.

De wedstrijden tussen Gent en Standard zijn belangrijk voor de fans van beide clubs en symboliseren de competitieve aard van het Belgische voetbal. Deze ontmoetingen zijn vaak geladen met spanning en emotie en trekken veel aandacht in de Belgische voetbalwereld. Ze bieden fans een kans om hun respectievelijke teams met passie te ondersteunen en zijn altijd een hoogtepunt van het voetbalseizoen in België.