Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Kortrijk - Standard!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis livestream voetbal Kortrijk - Standard

Wilt u graag gratis livestream voetbal Kortrijk – Standard kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Gratis livestream stadion Kortrijk
Livestream Kortrijk - Standard kijken

De voetbalwedstrijden tussen KV Kortrijk en Standard Luik zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League. Hier is wat informatie over de geschiedenis van de wedstrijden tussen beide teams en hun supportersclubs:

Geschiedenis tussen Kortrijk en Standard: KV Kortrijk, gevestigd in Kortrijk, en Standard Luik, gevestigd in Luik, hebben in de loop der jaren verschillende wedstrijden in de Belgische competitie gespeeld. Deze ontmoetingen zijn belangrijk voor de puntenrace in de Jupiler Pro League en dragen bij aan de competitie tussen beide clubs.

Standard Luik is een van de meest bekende en succesvolle clubs in België, met een rijke geschiedenis en een grote aanhang. KV Kortrijk heeft zich de afgelopen jaren gevestigd als een competitieve club in de Belgische competitie.

 

DUELS TUSSEN Kortrijk – Standard

Kortrijk en Standard stonden al 35 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

11 x winst voor Kortrijk
4 x gelijkspel
20 x winst voor Standard

42 doelpunten gescoord door Kortrijk
63 doelpunten gescoord door Standard

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Kortrijk: KV Kortrijk heeft een toegewijde groep supporters, hoewel ze misschien niet zo groot zijn als sommige andere Belgische supportersgroepen. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “De Crazy Boys,” en ze zorgen voor een levendige sfeer in het Guldensporenstadion in Kortrijk. De fans van Kortrijk, bekend als “Kerels,” ondersteunen hun team met passie en zijn trots op hun club.

  • Standard: Standard Luik heeft een van de meest gepassioneerde en talrijke supportersgroepen in België. Hun belangrijkste supportersclub staat bekend als “Ultras Inferno 96,” en ze creëren een indrukwekkende atmosfeer in het Stade de Sclessin in Luik. De fans van Standard, bekend als “Rouches,” hebben de club al vele jaren gesteund en zijn trots op hun rijke geschiedenis en successen.

De wedstrijden tussen Kortrijk en Standard zijn vaak competitief en zorgen voor spannende wedstrijden op het veld. Hoewel de rivaliteit tussen de twee clubs misschien niet zo intens is als sommige andere Belgische derby’s, zijn deze ontmoetingen nog steeds belangrijk voor de fans van beide clubs. Ze bieden de mogelijkheid voor supporters om hun respectievelijke teams met passie aan te moedigen en dragen bij aan de charme van het Belgische voetbal.