Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Standard - Antwerp!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Standard - Antwerp

Wilt u graag gratis livestream voetbal Standard Luik – Antwerp kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Gratis Livestream Voetbal Standard
Livestream Standard - Antwerp kijken

De voetbalwedstrijden tussen Standard Luik en Royal Antwerp FC (vaak gewoon Antwerp genoemd) zijn ook een belangrijke en historische ontmoeting in het Belgische voetbal. Hier is wat informatie over de geschiedenis van deze wedstrijden en de supportersclubs van beide teams:

Geschiedenis tussen Standard en Antwerp:

  • De geschiedenis van de wedstrijden tussen Standard en Antwerp gaat vele jaren terug. Beide clubs behoren tot de oudste en meest traditionele clubs in België. Standard Luik werd opgericht in 1898, terwijl Antwerp zelfs nog ouder is, opgericht in 1880. Deze lange geschiedenis heeft de rivaliteit tussen de twee clubs versterkt.

  • De wedstrijden tussen Standard en Antwerp staan bekend om hun competitieve aard en de passie van de fans. Ze worden vaak gezien als een strijd tussen het Waalse en Vlaamse deel van België, wat bijdraagt aan de rivaliteit tussen de twee clubs.

  • Zowel Standard als Antwerp hebben in de loop der jaren succes behaald in het Belgische voetbal, wat de ontmoetingen tussen hen nog belangrijker maakt in de competitie.

 

DUELS TUSSEN Standard en Antwerp 

Standard Luik en Royal Antwerp stonden al 25 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

11 x winst voor Standard 
7 x gelijk spel
7 x winst voor Antwerp

44 doelpunten gescoord door Standard 
31 doelpunten gescoord door Antwerp

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Standard Luik: Standard heeft een toegewijde fanbase met verschillende supportersgroepen, waaronder “Les Ultras Inferno 96” en “Red Side”. Ze staan bekend om hun luide aanmoedigingen en passie voor de club. Het Stade Maurice Dufrasne, ook bekend als “Sclessin,” is waar de fans hun team aanmoedigen en voor een intense sfeer zorgen.

  • Royal Antwerp FC: Antwerp heeft ook een gepassioneerde aanhang met diverse supportersgroepen, waaronder “The Great Old” en “Antwerp Casual Crew.” Ze volgen hun team in het Bosuilstadion en zorgen voor een levendige sfeer tijdens thuiswedstrijden. Antwerp heeft een rijke geschiedenis en is trots op zijn status als een van de oudste clubs in België.

De wedstrijden tussen Standard Luik en Royal Antwerp FC zijn altijd beladen en intens, en ze trekken fans uit heel België aan vanwege de historische rivaliteit en het competitieve karakter van de wedstrijden. Deze ontmoetingen behoren tot de hoogtepunten van het Belgische voetbalseizoen.