Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Standard - eupen!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Standard - Eupen

Wilt u graag gratis livestream voetbal Standard Luik – eupen kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Gratis Livestream Voetbal Standard
Livestream Standard - eupen kijken

De voetbalwedstrijden tussen Standard Luik en AS Eupen zijn niet zo bekend als sommige andere Belgische voetbalderby’s, maar ze blijven een interessante ontmoeting tussen twee clubs met verschillende achtergronden. Hier is wat informatie over de geschiedenis van deze wedstrijden en de supportersclubs van beide teams:

Geschiedenis tussen Standard en Eupen:

  • Standard Luik is een van de meest historische en succesvolle clubs in België, terwijl AS Eupen relatief nieuw is in de hoogste Belgische voetbalklasse. Eupen bereikte de Jupiler Pro League pas in 2010.

  • De wedstrijden tussen Standard en Eupen zijn niet zo frequent geweest als die tussen Standard en andere gevestigde topclubs. Toch hebben ze hun momenten gehad, vooral in de competitie, waarin ze tegen elkaar spelen.

  • Gezien het verschil in geschiedenis en prestaties tussen beide clubs, hebben de wedstrijden tussen Standard en Eupen meestal een duidelijke favoriet, maar voetbal kan altijd verrassend zijn.

 

DUELS TUSSEN Standard en Eupen

Standard Luik en Eupen stonden al 11 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

7 x winst voor Standard 
2 x gelijk spel
2 x winst voor Eupen

23 doelpunten gescoord door Standard 
11 doelpunten gescoord door Eupen

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Standard Luik: Standard heeft een gepassioneerde en loyale aanhang, met verschillende supportersgroepen die actief zijn in het Stade Maurice Dufrasne. Enkele bekende supportersgroepen zijn “Ultras Inferno 96” en “Les Rouches.”

  • AS Eupen: Omdat AS Eupen een relatief nieuwe club is in de Jupiler Pro League, heeft het misschien niet dezelfde omvangrijke en gevestigde supportersbasis als sommige andere clubs. Niettemin hebben ze hun eigen groep enthousiaste supporters die hun team aanmoedigen.

De wedstrijden tussen Standard Luik en AS Eupen kunnen interessant zijn vanwege het contrast in geschiedenis en achtergrond van beide clubs. De Standard-fans zullen meestal hun team luidruchtig ondersteunen, terwijl de Eupen-fans hopen op een opwindend resultaat tegen een van Belgiës grootste clubs. Hoewel deze wedstrijden misschien niet dezelfde rivaliteit hebben als sommige andere derby’s in België, dragen ze toch bij aan de diversiteit en competitiviteit van de Jupiler Pro League.