Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Standard - genk!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Standard - Genk

Wilt u graag gratis livestream voetbal Standard Luik – Genk kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Gratis Livestream Voetbal Standard
Livestream Standard - Genk kijken

De voetbalwedstrijden tussen Standard Luik en KRC Genk, voorheen Racing Genk, hebben in de afgelopen jaren enkele opmerkelijke momenten opgeleverd. Hier is wat informatie over de geschiedenis van deze wedstrijden en de supportersclubs van beide teams:

Geschiedenis tussen Standard en Genk:

  • Deze wedstrijden hebben meestal plaatsgevonden in het kader van de Belgische Jupiler Pro League, waarin beide clubs vaak tot de topclubs van het land behoren.

  • Standard Luik, opgericht in 1898, is een van de oudste en meest succesvolle clubs in België, terwijl Racing Genk, opgericht in 1988, een relatief nieuwe club is in vergelijking met sommige andere topclubs.

  • Er is geen uitgesproken historische rivaliteit tussen Standard en Genk, maar de wedstrijden zijn vaak competitief en kunnen intense momenten opleveren.

 

DUELS TUSSEN Standard en Genk

Standard Luik en KRC Genk stonden al 70 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

32 x winst voor Standard 
18 x gelijk spel
20 x winst voor Genk

99 doelpunten gescoord door Standard 
73 doelpunten gescoord door Genk

Supportersclubs: Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Standard Luik: Standard heeft een gepassioneerde en loyale aanhang, met verschillende supportersgroepen die actief zijn in het Stade Maurice Dufrasne. Enkele bekende supportersgroepen zijn “Ultras Inferno 96” en “Les Rouches.”

  • KRC Genk: Genk heeft ook toegewijde fans die hun team met enthousiasme ondersteunen. Een van de bekendste supportersgroepen is “Ultras Inferno 1991,” die kleurrijke en luidruchtige aanmoediging biedt tijdens thuiswedstrijden.

Hoewel er geen intense rivaliteit is tussen Standard en Genk zoals bij sommige andere derby’s in België, zijn de wedstrijden tussen deze clubs altijd de moeite waard om te volgen vanwege de potentieel spannende voetbalactie en de inzet om punten te verdienen in de competitie. Fans van beide teams kijken er altijd naar uit om hun club naar de overwinning te juichen en een goed resultaat te behalen.