Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Standard - Kortrijk !
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal Standard - Kortrijk

Wilt u graag gratis livestream voetbal Standard Luik – Kortrijk kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Gratis Livestream Voetbal Standard
Livestream Standard - Kortrijk kijken

De voetbalwedstrijden tussen Standard Luik en KV Kortrijk zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League. Hier is wat informatie over de geschiedenis van deze wedstrijden en de supportersclubs van beide teams:

Geschiedenis tussen Standard en Kortrijk:

  • De wedstrijden tussen Standard Luik en KV Kortrijk hebben plaatsgevonden in het kader van de Belgische competitie, waarin beide clubs hun momenten van succes en uitdagingen hebben gehad.

  • Standard Luik, opgericht in 1898, heeft een rijke geschiedenis en is een van de meest succesvolle clubs in België. Ze hebben verschillende nationale titels en bekers gewonnen.

  • KV Kortrijk, opgericht in 1971, is een relatief jongere club in vergelijking met Standard. Ze hebben ook deelgenomen aan de hoogste divisie van het Belgische voetbal en hebben in de loop der jaren een trouwe aanhang opgebouwd.

  • Hoewel er geen sprake is van een historische rivaliteit tussen Standard en Kortrijk zoals bij sommige andere clubs in België, zijn de wedstrijden tussen hen altijd competitief en bieden ze beide teams de kans om belangrijke punten te verdienen.

 

DUELS TUSSEN Standard en Kortrijk

Standard Luik en KV Kortrijk stonden al 34 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

19 x winst voor Standard 
4 x gelijk spel
11 x winst voor Kortrijk

60 doelpunten gescoord door Standard 
40 doelpunten gescoord door Kortrijk

Supportersclubs:

Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Standard Luik: Standard heeft een zeer gepassioneerde en loyale fanbase. Enkele bekende supportersgroepen zijn “Ultras Inferno 96” en “Les Rouches.” Ze creëren een levendige sfeer in het Stade Maurice Dufrasne en ondersteunen hun team met veel enthousiasme.

  • KV Kortrijk: KV Kortrijk heeft ook toegewijde fans die hun team aanmoedigen in het Guldensporenstadion. De club heeft verschillende supportersclubs, maar de bekendste is waarschijnlijk “West-Front,” die bekend staat om hun sfeer en loyaliteit.

Hoewel de wedstrijden tussen Standard en Kortrijk misschien niet dezelfde historische rivaliteit hebben als sommige andere wedstrijden in België, zijn ze nog steeds belangrijk voor beide clubs en hun fans. Deze ontmoetingen bieden de kans om punten te verdienen in de competitie en kunnen altijd spannend en competitief zijn.