Ga naar de inhoud

Gratis Livestream STVV - Antwerp!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis livestream voetbal STVV - Antwerp

Wilt u graag gratis livestream voetbal STVV – Antwerp kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream STVV - Antwerp kijken

De voetbalwedstrijden tussen STVV (Sint-Truidense VV) en Antwerp zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League. Hier is wat informatie over de geschiedenis van deze wedstrijden en de supportersclubs van beide teams:

Geschiedenis tussen STVV en Antwerp:

  • STVV is een Belgische voetbalclub gevestigd in Sint-Truiden, Limburg, en werd opgericht in 1924. Antwerp, voluit Royal Antwerp Football Club, is een van de oudste voetbalclubs ter wereld, opgericht in 1880. Antwerp is gevestigd in de stad Antwerpen en heeft een rijke voetbaltraditie.

  • Beide clubs hebben een lange geschiedenis in het Belgische voetbal. Antwerp staat bekend als een van de historische topclubs van België, met tal van nationale titels en bekers op hun naam. STVV daarentegen is meestal een middenmoter in de competitie.

  • De wedstrijden tussen STVV en Antwerp zijn vaak competitief en kunnen belangrijk zijn voor de positie van beide teams in de competitie. Hoewel Antwerp historisch gezien als een van de toonaangevende clubs van België wordt beschouwd, heeft STVV in het verleden laten zien dat ze in staat zijn tot verrassende resultaten.

 

DUELS TUSSEN STVV – Antwerp

STVV – Antwerp stonden al 32 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

17 x winst voor STVV
7 x gelijk spel
8 x winst voor Antwerp

52 doelpunten gescoord door STVV
35 doelpunten gescoord door Antwerp

Supportersclubs:

Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Antwerp: Antwerp heeft een gepassioneerde en trouwe fanbase met verschillende supportersgroepen. Hun fans worden vaak aangeduid als “The Great Old,” wat verwijst naar de rijke geschiedenis van de club. Het Bosuilstadion in Antwerpen biedt plaats aan duizenden fans en is vaak luidruchtig en sfeervol tijdens thuiswedstrijden.

  • STVV: Sint-Truiden heeft ook loyale supporters die bekendstaan als “Kanaries.” Ze creëren een levendige sfeer in het Stayenstadion en ondersteunen hun team met veel enthousiasme, vooral tijdens thuiswedstrijden.

De wedstrijden tussen STVV en Antwerp bieden altijd de kans op spannend voetbal en kunnen belangrijk zijn in de competitie. De historische verschillen in prestaties en ambities van beide clubs voegen extra intriges toe aan deze ontmoetingen, en fans kijken altijd uit naar deze wedstrijden in de Jupiler Pro League.