Ga naar de inhoud

Gratis Livestream STVV - Standard!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal STVV - Standard

Wilt u graag gratis livestream voetbal STVV – Standard kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream STVV - Standard kijken

De voetbalwedstrijden tussen STVV (Sint-Truidense VV) en Standard Luik zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League. Hier is wat meer informatie over de geschiedenis van deze wedstrijden en de supportersclubs van beide teams:

Geschiedenis tussen STVV en Standard:

  • De wedstrijden tussen STVV en Standard worden vaak gezien als een regionale derby in België, bekend als de “Waalse Derby”. Hoewel beide clubs geografisch gezien niet erg ver van elkaar liggen, zijn ze historisch gezien elkaars rivalen geweest.

  • Deze ontmoetingen hebben vaak gezorgd voor intense wedstrijden op het veld en een sterke rivaliteit tussen de twee clubs. De fans kijken altijd uit naar deze confrontaties vanwege de competitieve aard en de historische achtergrond.

  • De geschiedenis tussen STVV en Standard is rijk aan wedstrijden die bol staan van passie en strijd. De uitkomst van deze ontmoetingen kan van jaar tot jaar variëren, maar de rivaliteit blijft bestaan.

 

DUELS TUSSEN STVV – Standard

STVV en Standard stonden al 23 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

12 x winst voor STVV
6 x gelijkspel
5 x winst voor Standard

33 doelpunten gescoord door STVV
17 doelpunten gescoord door Standard

Supportersclubs:

Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • STVV: De supporters van STVV staan bekend als “Kanaries”. Ze zijn trouw aan hun club en creëren een levendige sfeer in het Stayenstadion tijdens thuiswedstrijden. Hoewel STVV misschien niet de grootste fanbase heeft, zijn de supporters loyaal en gepassioneerd.

  • Standard Luik: De supporters van Standard staan bekend als “Rouches” of “Les Ultras Inferno 96”. Standard heeft een van de meest gepassioneerde en talrijke fanbases in België. Hun thuiswedstrijden in het Stade de Sclessin zijn berucht vanwege het intense lawaai en de passie van de supporters. De rivaliteit met Anderlecht wordt beschouwd als een van de heetste in het Belgische voetbal.

De wedstrijden tussen STVV en Standard brengen altijd een bijzondere opwinding met zich mee vanwege de historische rivaliteit en de passie van de supporters. Deze ontmoetingen zijn belangrijk voor beide clubs en worden gekoesterd door de fans. Ze dragen bij aan de kleurrijke geschiedenis van het Belgische voetbal en zorgen voor boeiende wedstrijden op het veld.