Ga naar de inhoud

Gratis Livestream STVV - Zulte Waregem!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis Livestream Voetbal STVV - Zulte Waregem

Wilt u graag gratis livestream voetbal STVV – Zulte Waregem kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream STVV - Zulte Waregem kijken

De voetbalwedstrijden tussen STVV (Sint-Truidense VV) en Zulte Waregem zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League. Hier is wat meer informatie over de geschiedenis van deze wedstrijden en de supportersclubs van beide teams:

Geschiedenis tussen STVV en Zulte Waregem:

  • De wedstrijden tussen STVV en Zulte Waregem worden niet beschouwd als een van de grootste rivaliteiten in het Belgische voetbal, maar ze zijn nog steeds belangrijk voor beide clubs. De geschiedenis van ontmoetingen tussen deze teams is over het algemeen competitief geweest, met wisselende resultaten.

  • Beide clubs hebben perioden van succes en minder succes gekend in de Jupiler Pro League. Dit heeft geleid tot interessante wedstrijden waarin de ene club de overhand had over de andere, maar waarin ook verrassende resultaten zijn behaald.

 

DUELS TUSSEN STVV – Zulte Waregem

STVV en Zulte Waregem stonden al 28 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

7 x winst voor STVV
6 x gelijkspel
15 x winst voor Zulte Waregem

29 doelpunten gescoord door STVV
51 doelpunten gescoord door Zulte Waregem

Supportersclubs:

Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • STVV: De supporters van STVV staan bekend als “Kanaries”. Ze zijn trouw aan hun club en creëren een levendige sfeer in het Stayenstadion tijdens thuiswedstrijden. Hoewel STVV misschien niet de grootste fanbase heeft, zijn de supporters loyaal en gepassioneerd.

  • Zulte Waregem: De supporters van Zulte Waregem staan bekend als “Essevee”. Ze zijn trots op hun club en zorgen voor een goede sfeer in het Regenboogstadion tijdens thuiswedstrijden. De club heeft de laatste jaren enkele successen behaald, waaronder de bekerwinst, wat de fans heeft aangemoedigd.

Hoewel de rivaliteit tussen STVV en Zulte Waregem niet zo intens is als sommige andere derby’s in België, blijven de wedstrijden tussen deze teams belangrijk voor zowel de spelers als de supporters. Ze dragen bij aan de competitieve aard van de Jupiler Pro League en bieden voetballiefhebbers boeiende wedstrijden om van te genieten.