Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Union - Eupen

Livestream Union Eupen

Wilt u graag gratis livestream voetbal Union – Eupen kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream Union - Eupen kijken

De voetbalwedstrijden tussen Union Saint-Gilloise en KAS Eupen zijn ontmoetingen tussen twee Belgische voetbalclubs met elk hun eigen geschiedenis en traditie. Hier is wat informatie over de geschiedenis van deze wedstrijden en de supportersclubs van beide teams:

Geschiedenis tussen Union Saint-Gilloise en KAS Eupen:

  • Union Saint-Gilloise, opgericht in 1897, is een van de oudste voetbalclubs in België. Anderzijds is KAS Eupen een relatief jonge club in vergelijking, opgericht in 1945. Ze hebben in verschillende periodes in dezelfde Belgische competities gespeeld, zoals de Belgische Pro League.

  • De wedstrijden tussen Union en Eupen hebben mogelijk niet dezelfde lange geschiedenis of rivaliteit als sommige andere Belgische derby’s, maar ze zijn nog steeds belangrijk voor beide clubs en hun supporters.

 

Supportersclubs:

Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Union Saint-Gilloise: De supporters van Union staan bekend als de “Union Bhoys.” Ze zijn toegewijd aan hun club en zorgen voor een levendige sfeer tijdens thuiswedstrijden in het Joseph Marienstadion. Union heeft verschillende supportersclubs die de club ondersteunen.

  • KAS Eupen: De supporters van Eupen zijn bekend als de “Pandas.” Ze ondersteunen hun team in het Stadion am Kehrweg. KAS Eupen heeft ook verschillende officiële en onofficiële supportersclubs.

Hoewel de wedstrijden tussen Union Saint-Gilloise en KAS Eupen mogelijk niet tot de meest bekende derby’s in België behoren, hebben ze nog steeds betekenis voor de supporters en dragen ze bij aan de voetbalcultuur van België. De passie van de supporters en de competitieve aard van de wedstrijden maken ze de moeite waard om naar te kijken.