Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Zulte Waregem - Antwerp!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis livestream voetbal Zulte Waregem - Antwerp

Wilt u graag gratis livestream voetbal Zulte Waregem – Antwerp kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream Zulte Waregem - Antwerp kijken

De voetbalwedstrijden tussen Zulte Waregem en Antwerp zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League. Hier is wat meer informatie over de geschiedenis van deze wedstrijden en de supportersclubs van beide teams:

Geschiedenis tussen Zulte Waregem en Antwerp:

  • De geschiedenis tussen Zulte Waregem en Antwerp gaat terug tot de competitiedagen van de Jupiler Pro League. Beide clubs hebben in de loop der jaren enkele intense wedstrijden gespeeld. Hoewel Antwerp, ook bekend als “The Great Old,” een club is met een rijke geschiedenis en traditie, heeft Zulte Waregem zich vaak als een waardige tegenstander gepresenteerd.

  • Deze wedstrijden kunnen zowel in het Regenboogstadion (thuisbasis van Zulte Waregem) als in het Bosuilstadion (thuisbasis van Antwerp) spannende en competitieve confrontaties zijn. Ze trekken altijd de aandacht van fans en zorgen voor opwinding in de competitie.

 

DUELS TUSSEN Zulte Waregem – Antwerp

Zulte Waregem en Antwerp stonden al 9 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

2 x winst voor Zulte Waregem
1 x gelijkspel
6 x winst voor Antwerp

11 doelpunten gescoord door Zulte Waregem
17 doelpunten gescoord door Antwerp

Supportersclubs:

Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Zulte Waregem: De supporters van Zulte Waregem staan bekend als “Essevee.” Ze zijn gepassioneerd over hun club en zorgen voor een levendige sfeer in het Regenboogstadion tijdens thuiswedstrijden. De club heeft loyale fans die bekend staan om hun toewijding aan Zulte Waregem.

  • Antwerp: Antwerp heeft een zeer toegewijde fanbase. De supporters van Antwerp worden vaak aangeduid als “The Great Old” en ze hebben een rijke geschiedenis als een van de oudste voetbalclubs in België. Hun passie voor de club is duidelijk te zien tijdens thuiswedstrijden in het Bosuilstadion.

De wedstrijden tussen Zulte Waregem en Antwerp zijn belangrijke ontmoetingen in de Jupiler Pro League en trekken altijd veel aandacht van voetbalfans in België. Deze wedstrijden dragen bij aan de opwinding en rivaliteit in de competitie en laten zien hoe gepassioneerd supporters kunnen zijn voor hun respectievelijke clubs.