Ga naar de inhoud

Gratis Livestream Zulte Waregem - Charleroi!
Voetbal kijken zonder pop-ups

Gratis livestream voetbal Zulte Waregem - Charleroi

Wilt u graag gratis livestream voetbal Zulte Waregem – Charleroi kijken, dezelfde beelden en dezelfde commentaar als je op betaalde  sportzenders zou krijgen? Dat kan! Ontdek livestreams van alle Belgische en buitenlandse voetbalwedstrijden (trouwens ook livestreams van andere sporten).

Livestream Zulte Waregem - Charleroi kijken

De voetbalwedstrijden tussen Zulte Waregem en Charleroi zijn ontmoetingen in de Belgische Jupiler Pro League. Hier is wat meer informatie over de geschiedenis van deze wedstrijden en de supportersclubs van beide teams:

Geschiedenis tussen Zulte Waregem en Charleroi:

  • Zulte Waregem en Charleroi zijn beide clubs die deelnemen aan de Belgische competitie, en hun ontmoetingen dateren terug tot de dagen van de Jupiler Pro League. Ze hebben in de loop der jaren tegen elkaar gespeeld en sommige van deze wedstrijden hebben intense competitie en rivaliteit laten zien.

  • Deze wedstrijden kunnen zowel in het Regenboogstadion (thuisbasis van Zulte Waregem) als in het Stade du Pays de Charleroi (thuisbasis van Charleroi) plaatsvinden. De wedstrijden trekken altijd de aandacht van fans en dragen bij aan de spanning van de competitie.

 

DUELS TUSSEN Zulte Waregem – Charleroi

Zulte Waregem en Charleroi stonden al 36 maal tegenover elkaar. De resultaten hiervan waren als volgt:

12 x winst voor Zulte Waregem
7 x gelijkspel
17 x winst voor Charleroi

55 doelpunten gescoord door Zulte Waregem
61 doelpunten gescoord door Charleroi

Supportersclubs:

Hier is wat informatie over de supportersclubs van beide teams:

  • Zulte Waregem: De supporters van Zulte Waregem staan bekend als “Essevee” en zijn gepassioneerd over hun club. Ze creëren een levendige sfeer in het Regenboogstadion tijdens thuiswedstrijden. De club heeft loyale fans die bekend staan om hun toewijding aan Zulte Waregem.

  • Charleroi: De supporters van Charleroi staan bekend als “Les Zèbres” vanwege de bijnaam van de club, “Les Zèbres” betekent “de zebra’s”. Ze zijn bekend om hun enthousiasme en trouw aan de club. Het Stade du Pays de Charleroi is een plaats waar deze fans samenkomen om hun team te ondersteunen.

De wedstrijden tussen Zulte Waregem en Charleroi dragen bij aan de competitieve aard van de Jupiler Pro League en laten zien hoe gepassioneerd supporters kunnen zijn voor hun respectievelijke clubs. Deze ontmoetingen zijn belangrijk voor de fans en kunnen vaak spannende momenten opleveren tijdens het voetbalseizoen in België.